Portfolio

Design är mitt hantverk

Jag fick uppdraget att ta fram en logotyp och samtidigt forma en helt ny grafisk profil för ett konsultföretag i Göteborgs trakten.

Läs gärna mer om hur proccesen såg ut.

animerar på detaljnivå

Att få skapa informationsfilmer för Generation Pep var oerhört roligt och givande. Jag tog det visuella ifrån ideér och storyboards till slutproduktion. Här arbetade jag även ihop med ett fullfjädrat team ifrån F&B Factory.

i rollen som motion designer

I mitt jobb som motion designer så ansvarar jag för redigering av film och animationer. Ta fram idéer och utforma ett rörligt manér efter stil och grafiskt material. Oftast skapar jag även helt nya element efter den grafiska profilen för att kunna förmedla min vision.

Här är en av filmerna jag stod bakom för Generation Pep.

 

arbeta från statiskt till rörligt

Med en kombination av både fotoretusch och motion graphics så har jag skapat en hel del innehåll i mängder av olika format, för både tankstationer och sociala medier åt Circle K. Som har insett värdet av rörligt material då många av mina uppdrag för dem gick ut på att ge liv till statiska bilder. 

först Illustrera sen animera

Arbetade inhouse och ansvarade för Fellos grafiska profil, främst med att bygga vidare på tonaliteten och skapa nytt innehåll. Att illustrera och animera deras maskotar stod högt upp på dagordningen. Fick möjlighet att skapa kampanjer i form av infografik, film, banners och annonser.