Select Page

Portfolio

animerat på detaljnivå

Att få skapa informationsfilmer för Generation Pep var oerhört roligt och givande. Jag tog det visuella ifrån ideér och storyboards till slutproduktion. Här arbetade jag även ihop med ett fullfjädrat team ifrån F&B Factory.

rollen som motion designer

I mitt jobb som motion designer så ansvarar jag för redigering av film och animationer. Ta fram idéer och utforma ett rörligt manér efter stil och grafiskt material. Oftast skapar jag även helt nya element efter den grafiska profilen för att kunna förmedla min vision.

Här är en av filmerna jag stod bakom för Generation Pep.

 

från statiskt till rörligt

Med en kombination av både fotoretusch och motion graphics så har jag skapat en hel del innehåll i mängder av olika format, för både tankstationer och sociala medier åt Circle K. Som har insett värdet av rörligt material då många av mina uppdrag för dem gick ut på att ge liv till statiska bilder. 

först Illustrera sen animera

Ett lärorikt arbete som inbringade många skratt. Här ansvarade jag för Fellos grafiska profil, främst med att bygga vidare på tonaliteten och skapa nytt innehåll. Att illustrera deras maskotar efter diverse högtider och aktuella nyheter stod högst upp på dagordningen. Fick möjlighet att skapa kampanjer i form av infografik, film, banners och annonser.

Rörlig grafik

Jag ansvarade för den rörliga grafiken i mitt exemensarbete som jag i grupp med 2 andra tog fram en ny och uppdaterad profil för Allsvenskan. Här är några exempel på slutresultatet av den rörliga grafiken. 

några funderingar?
Kontakta mig gärna.