Select Page

Frilansdesigner

Christoffer Blomgren

01

Karriär

Startskottet för min karriär är när jag började utbildningen som Digital Designer på YRGO Göteborg 2016. Har sedan dess arbetat med bl.a motion graphics och digital design för reklambyrån F&B Factory och som inhouse för både Polestar och Fello. För att sedan starta eget som frilansdesigner 2020.

02

Personligt liv

Jag är 29 år gammal, född och uppvuxen i Mölndal. Ett stenkast bort ifrån Göteborg. Här bor jag tillsammans med min familj bestående av mig, min sambo Cassandra och våran dotter Stella.

 

03

FRILANS

Jag tror att det finns ett stort behov och en nyfikenhet att som företag testa sig fram med en egen marknadsavdelning. Alltså ha anställda som jobbar dagligen med att lyfta varumärket, ta fram kampanjer, skapa ett mervärde samt hantera internkommunikation. Laget man byggt upp klarar mångt och mycket men ibland behöver man det lilla extra och där kommer jag in.

Spetskompetensen med konkreta erfarenheter inom rörlig grafik (motion graphics) och digital marknadsföring. En design generalist som utöver det rörliga kan hantera mycket mer som innefattar digital design, samt med vana att jobba på distans.

Jag erbjuder företag den stora friheten att efter deras egna behov, stort som litet anlita mig och mina tjänster. Ser gärna långsiktiga samarbeten om vi klickar bra tillsammans.

 

 

Undrar du något mer?
Kontakta mig gärna.

Vill du veta mer om mig eller kanske undrar något angående ett framtida samarbete?

9 + 3 =