Select Page

digitaL designer

Christoffer Blomgren

01

karriär

Arbetar just nu som UX Designer för Provide IT Sweden AB i Göteborg.

Under året 2020 drev jag eget som frilansande designer. Har arbetat med motion graphics och digital design för reklambyrån F&B Factory och som inhouse för både Polestar och Fello. Har även slutfört en utbildning som Digital Designer på YRGO Göteborg

02

Personligt

Jag är 29 år gammal, född och uppvuxen i Mölndal. Ett stenkast bort ifrån Göteborg. Här bor jag tillsammans med min familj bestående av mig, min sambo och våran dotter. Jag tycker om att laga mat och att spendera tid med familjen, gärna mysa ner oss soffan framför en go film. Jag försöker också att aktivera mig ett par gånger i veckan antingen med en löprunda eller någon annan sportslig aktivitet. Som bästa avkoppling dyker jag ner i diverse grafiska projekt, visualiserar idéer och skapar något.

03

MIN TID SOM FRILANS

Med spetskompetensen och konkreta erfarenheter inom rörlig grafik. Erbjöd jag företag den stora friheten att efter deras egna behov, stort som litet anlita mig och mina tjänster. En digital multi designer som utöver det rörliga kan hantera mycket mer inom både concept och content production, digital marknadsföring, web, UI och självklart grafisk design.